Stimate Client! Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consultanţă contactaţi - ne: birou@reeline.ro
Livrare gratuită de la 450,00 LEI
Salvați în lista de cumpărături
Crearea unei noi liste de cumpărături
Recipient din bambus 23x15.2x4 cm LAOS
Recipient din bambus 23x15.2x4 cm LAOS
Recipient din bambus 23x15.2x4 cm LAOS
Recipient din bambus 23x15.2x4 cm LAOS
Recipient din bambus 23x15.2x4 cm LAOS
Recipient din bambus 23x15.2x4 cm LAOS

Recipient din bambus 23x15.2x4 cm LAOS

  • Recipient din bambus 23x15.2x4 cm LAOS
EAN: 5901487081092
Rozmiar
37,79 LEI
/ buc. brut
30 zile de returnare ușoară
Cumpărături securizate

Recipient din bambus Laos 23x15,2x4 BISK - Organizarea perfectă a împrejurimilor dumneavoastră!

Doriți să vă bucurați de ordine în fiecare colțișor al casei dumneavoastră? Containerul nostru din bambus Laos de la BISK este o soluție practică ce combină funcționalitatea cu frumusețea naturală a bambusului. Acest recipient elegant este perfect pentru baie, bucătărie, camera copiilor sau birou pentru a vă ajuta să vă păstrați spațiul ordonat.

Caracteristicile produsului:

  • Seria Laos: Containerele Laos nu sunt doar accesorii practice, ci și elegante, care pot fi folosite separat sau combinate pentru a forma un set coerent.
  • Material durabil: Realizate din bambus natural, recipientele nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, ci și rezistente la umiditate și durabile.
  • Utilizare versatilă: Ideal pentru depozitarea diferitelor obiecte mici în baie, bucătărie, camera copiilor sau birou.
  • Vânzare individuală: Containerele sunt disponibile pentru a fi cumpărate individual, astfel încât să puteți adapta numărul și dimensiunea la nevoile dvs. specifice.
  • Dimensiuni: Lățime - 230 mm, Înălțime - 40 mm, Adâncime - 152 mm.
  • Culoare: Maro, care conferă un aspect natural și cald interiorului.

Stil și funcționalitate într-unul singur: Seria Laos de la BISK se adresează celor care apreciază armonia dintre utilizarea practică și estetică. Adăugați o notă naturală mediului înconjurător și păstrați lucrurile în ordine cu containerul nostru Laos din bambus.

Rezistență excelentă la umiditate: Construcția din bambus face ca recipientele să fie rezistente la umiditate, ceea ce le face ideale pentru depozitarea produselor de baie sau de bucătărie.

Faceți-vă viața de zi cu zi mai ușoară cu ajutorul Recipientului din bambus Laos BISK. Comandați acum și bucurați-vă de eleganță și funcționalitate într-unul singur!

Marca
Simbol
LAOS 5901487081092
Cod producător
5901487081092
Aveți nevoie de ajutor? Aveți o întrebare?Puneți o întrebare și vom răspunde imediat, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru alții.
Puneți o întrebare despre un produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile acestuia.
Scrieți recenzia dvs
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel