Stimate Client! Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consultanţă contactaţi - ne: birou@reeline.ro
Livrare gratuită de la 450,00 LEI
Salvați în lista de cumpărături
Crearea unei noi liste de cumpărături
Perie de baie pentru WC 9,7x38x9,7 cm cromat MIRI
Perie de baie pentru WC 9,7x38x9,7 cm cromat MIRI
Perie de baie pentru WC 9,7x38x9,7 cm cromat MIRI
Perie de baie pentru WC 9,7x38x9,7 cm cromat MIRI
Perie de baie pentru WC 9,7x38x9,7 cm cromat MIRI
Perie de baie pentru WC 9,7x38x9,7 cm cromat MIRI

Perie de baie pentru WC 9,7x38x9,7 cm cromat MIRI

 • Perie de baie pentru WC 9,7x38x9,7 cm cromat MIRI
EAN: 5907791197269
Rozmiar
43,91 LEI
/ buc. brut
30 zile de returnare ușoară
Cumpărături securizate

MIRI Free Standing Toilet Brush Chrome - Eleganță și funcționalitate!

Vă prezentăm peria noastră robustă MIRI Freestanding Toilet Brush, într-un finisaj cromat versatil, care nu numai că își va îndeplini scopul, dar va adăuga eleganță și stil băii dvs.

Caracteristicile produsului:

 • Universal Finisaj cromat: Peria are un aspect unic cu finisajul său cromat universal, potrivindu-se într-o varietate de setări de baie.
 • Aspect exclusivist: Produsul nu numai că are grijă în mod eficient de igienă, dar are și un aspect exclusivist, adăugând eleganță băii dvs.
 • Materiale de înaltă calitate: Fabricată din oțel de înaltă calitate și plastic durabil, peria nu este doar estetică, ci și durabilă și ușor de întreținut.
 • Design independent: Sunteți liber să poziționați peria oriunde doriți, fără a fi nevoie de asamblare, ceea ce facilitează menținerea în ordine a zonei din jurul toaletei.
 • Protecție împotriva umezelii: Plasticul a fost plasat în interiorul recipientului, protejând în mod eficient peria de umiditate, asigurând o durabilitate de lungă durată.

Specificații tehnice:

 • Lățime: 97 mm
 • Înălțime: 380 mm
 • Adâncime: 97 mm
 • Metodă de montare: În picioare
 • Material de construcție: Oțel, plastic
 • Finisaj: Cromat

Funcționalitate cu eleganță: Periuța de toaletă freestanding MIRI Chrome nu este doar un element practic, ci și un accesoriu de design care va spori caracterul unic al băii dvs.

Protecție împotriva umezelii: Interiorul recipientului din plastic protejează eficient peria de umiditate, asigurând o igienă de lungă durată.

Adăugați eleganță băii dvs. cu peria de toaletă MIRI Freestanding în finisaj cromat. Comandă acum și fă-ți spațiul mai funcțional!

Marca
Simbol
MIRI 5907791197269
Cod producător
5907791197269
Aveți nevoie de ajutor? Aveți o întrebare?Puneți o întrebare și vom răspunde imediat, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru alții.
Puneți o întrebare despre un produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile acestuia.
Scrieți recenzia dvs
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel