Stimate Client! Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consultanţă contactaţi - ne: birou@reeline.ro
Livrare gratuită de la 450,00 LEI
Salvați în lista de cumpărături
Crearea unei noi liste de cumpărături
Umeraș dublu pentru baie alb 10.7x4x2xx cm MIRI
Umeraș dublu pentru baie alb 10.7x4x2xx cm MIRI
Umeraș dublu pentru baie alb 10.7x4x2xx cm MIRI
Umeraș dublu pentru baie alb 10.7x4x2xx cm MIRI

Umeraș dublu pentru baie alb 10.7x4x2xx cm MIRI

  • Umeraș dublu pentru baie alb 10.7x4x2xx cm MIRI
EAN: 5907791197023
Rozmiar
31,66 LEI
/ buc. brut
30 zile de returnare ușoară
Cumpărături securizate

MIRI Double Bathroom Hanger White - Eleganță în simplitate!

Vă prezentăm elegantul nostru umeraș dublu pentru baie MIRI White Double Bathroom Hanger, care nu numai că organizează spațiul, dar adaugă și prospețime și stil băii dvs.

Caracteristicile produsului:

  • Designuniversal alb: Umerașul arată izbitor cu designul său universal alb, îmbinându-se perfect cu o varietate de stiluri de baie.
  • Construcție durabilă: Fabricat din oțel de înaltă calitate, cuierul este robust și durabil, asigurând o utilizare fără probleme pentru o perioadă lungă de timp.
  • Funcționalitate dublă: Are 2 locuri în care vă puteți agăța prosopul, halatul de baie sau alte accesorii, permițându-vă să le depozitați într-un singur loc.
  • Instalare ușoară: Puteți atașa cuierul la perete cu ajutorul benzii adezive puternice incluse pentru o instalare fără invazie sau în mod tradițional prin înșurubarea acestuia pe perete. Elementele de fixare sunt invizibile după instalare, ceea ce contribuie la aspectul estetic al băii.
  • Utilizare multifuncțională: Cârligul se va dovedi util nu numai în baie, ci și în bucătărie sau în alte încăperi în care aveți nevoie de un loc practic pentru a agăța obiecte.

Parametrii tehnici:

  • Grosime: 0,198 mm
  • Culoare: Alb
  • Montare: Neinvazivă (bandă adezivă) sau înșurubată
  • Dimensiuni (Lățime x Înălțime x Adâncime): 107 mm x 40 mm x 20 mm

Estetică în simplitate: Cârligul de baie dublu alb MIRI White nu este doar un element funcțional, ci și un accesoriu de design care vă va face baia mai elegantă și mai ordonată.

Instalare fără probleme: Alegeți metoda de instalare preferată, ajustați cuierul în funcție de nevoile dvs. și bucurați-vă de un spațiu de baie ordonat.

Adăugați eleganță băii dvs. cu agățătorul de baie dublu alb MIRI White. Comandați acum și faceți spațiul dvs. mai funcțional și mai estetic!


Marca
Simbol
MIRI 5907791197023
Cod producător
5907791197023
Aveți nevoie de ajutor? Aveți o întrebare?Puneți o întrebare și vom răspunde imediat, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru alții.
Puneți o întrebare despre un produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile acestuia.
Scrieți recenzia dvs
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel