Stimate Client! Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consultanţă contactaţi - ne: Adresa de email: birou@reeline.ro
Livrare gratuită de la 300,00 LEI
Salvați în lista de cumpărături
Crearea unei noi liste de cumpărături
Baterie alcalină, AAA LR03 1,5V 6 buc GP Super
Baterie alcalină, AAA LR03 1,5V 6 buc GP Super
Baterie alcalină, AAA LR03 1,5V 6 buc GP Super
Baterie alcalină, AAA LR03 1,5V 6 buc GP Super

Baterie alcalină, AAA LR03 1,5V 6 buc GP Super

  • Baterie alcalină, AAA LR03 1,5V 6 buc GP Super
EAN: 4891199134265
Rozmiar
8,84 LEI
/ opakowanie brut
30 zile de returnare ușoară
Cumpărături securizate

Baterie alcalină, AAA LR03 1,5V 6 buc GP Super
6 buc

 

Tipul de baterie: alcalină
Tensiune baterie: 1,5 V

Baterie alcalină AAA 1,5V

Seria de baterii GP Super Alkaline a fost creată pentru a răspunde nevoilor crescânde de energie ale dispozitivelor de zi cu zi. În comparație cu bateriile obișnuite zinc-carbon, acestea sunt capabile să ofere o durată de viață de 7 ori mai lungă, garantând economii și un sentiment de confort.

Fiabilitatea, performanțele ridicate și puterea lor au făcut ca bateriile alcaline Super să fie folosite de utilizatori loiali, care apreciază calitatea și continuitatea. Datorită unei game largi de pachete diferite, este posibil să alegeți un produs care să răspundă pe deplin nevoilor și așteptărilor utilizatorilor.

  • Durată de funcționare de șapte ori mai mare decât bateriile normale.
  • Ideal pentru utilizarea în dispozitive cu un consum moderat de energie
  • Durată de viață de până la 7 ani

Bateriile pot fi găsite în tot felul de dispozitive care ne fac viața mai ușoară sau mai plăcută. Energia lor este folosită pentru a alimenta echipamente de joacă, lanterne, jucării, aparate foto, cărți poștale, telecomenzi, telefoane fără fir, ceasuri sau chiar laptopuri. Companiile din sectorul echipamentelor industriale și specializate utilizează, de asemenea, baterii și acumulatori în activitatea lor zilnică. Pentru a satisface această cerere ridicată, GP Batteries oferă o selecție extinsă și variată de produse pentru a satisface toate nevoile clienților.

Cum aleg tipul de baterie potrivit?

Termenii care sunt utilizați în prezent pentru a descrie durata de viață a bateriilor nu pot reflecta cu exactitate durata de viață a acestora. Sloganuri precum "performanță", "cea mai mare putere" sau "performanță de lungă durată" sunt menite să încurajeze consumatorul să cumpere un anumit produs. Cu toate acestea, în esență, diferitele surse de energie au caracteristici diferite.

Magazinul oferă, de asemenea, baterii alcaline DURACELL într-un blister de 12 buc.

Baterie alcalină AAA LR03 1,5V

Simbol
GPPCA24AS065/GPB
Cod producător
4891199134265
Codul producătorului
GPPCA24AS065
Aveți nevoie de ajutor? Aveți o întrebare?Puneți o întrebare și vom răspunde imediat, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru alții.
Puneți o întrebare despre un produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile acestuia.
Scrieți recenzia dvs
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel