Stimate Client! Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consultanţă contactaţi - ne: Veronica 40364780307birou@reeline.ro
Livrare gratuită de la 300,00 LEI
Salvați în lista de cumpărături
Crearea unei noi liste de cumpărături
Bloc de distribuție 4P 125A KJ125C Hager

Bloc de distribuție 4P 125A KJ125C Hager

  • Bloc de comutație cu 4 poli In= 125A KJ125C Hager
EAN: 3250613804428
Rozmiar
149,33 LEI
/ buc. brut
30 zile de returnare ușoară
Cumpărături securizate
HAGER

Hager înseamnă calitate excelentă și urmărirea perfecțiunii. Inovația și dezvoltarea sistematică a produselor și sistemelor noastre sunt caracteristicile cheie ale Hager. Obiectivul nostru constant este de a implementa noi modele constructive și îmbunătățiri pentru a fi în fruntea progresului tehnic continuu. Datorită calității lor ridicate, produsele Hager sunt cunoscute în întreaga lume. Această calitate poate fi văzută și simțită în design. O imagine unică, inconfundabilă și clară informează clientul că produsul face parte din "familia" Hager.

Ne construim poziția de lider pe un angajament față de creativitate și pe capacitatea de a surprinde clienții cu soluții unice și avansate din punct de vedere tehnologic. Ambiția noastră este să combinăm tehnologiile moderne cu un design interesant. produsele noastre sunt unice, nu există farmec în ele. Ceea ce este important pentru noi este forma ideală și, mai presus de toate, funcționalitatea. Simplu de instalat și ușor de utilizat. Pur și simplu Hager!

HAGER INNOVATIONS

Atunci când implementăm inovații și noi tehnologii, ne ghidăm întotdeauna după nevoile clienților noștri. Datorită acestui fapt, mii de clienți din peste 95 de țări din întreaga lume au avut deja încredere în noi. Sistemele și soluțiile Hager nu stau pe loc, ci evoluează constant. Ele devin din ce în ce mai ușor de recunoscut. Cu soluțiile Hager, obțineți tot ce aveți nevoie pentru a crea o casă inteligentă de la un singur furnizor.

INSTALAREUȘOARĂ

Asamblarea simplă, ușurința de utilizare, interfața intuitivă, structura modulară și durabilitatea sunt valorile care garantează cea mai înaltă calitate a sistemelor marca Hager. Toate soluțiile Hager utilizate pentru automatizarea locuinței se bazează pe cel mai universal și deschis standard de bus: KNX. Acesta a fost inițiat în anii '90 de către producători europeni de top și este acum utilizat în întreaga lume.

Bloc de distribuție Hager 4P 125A KJ125C Hager

Design

Număr de poli 4 P

Curent

Curent nominal În 125 A

Dimensiuni

Adâncimea produsului 44 mm
Înălțimea produsului 96 mm
Lățimea produsului 126 mm

Instalare / Montare

Cuplu de strângere 2,5 Nm

Conexiune

Secțiunea transversală a firului flexibil (cablu) în clemă 1,5 / 25mm²
Secțiunea transversală a conductorului rigid (cablu) la bornă 2,5 / 35mm²

Standard

Directiva europeană WEEE se aplică la

Fotografia prezentată este doar în scop ilustrativ. Aspectul produsului poate fi ușor diferit de cel din fotografie.

KJ125C Hager

Marca
Simbol
KJ125C
Cod producător
3250613804428
Aveți nevoie de ajutor? Aveți o întrebare?Puneți o întrebare și vom răspunde imediat, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru alții.
Puneți o întrebare despre un produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile acestuia.
Scrieți recenzia dvs
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel