Stimate Client! Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consultanţă contactaţi - ne: birou@reeline.ro
Livrare gratuită de la 450,00 LEI
Salvați în lista de cumpărături
Crearea unei noi liste de cumpărături
Raft din bambus pentru cadă 70x15x39 cm LAOS

Raft din bambus pentru cadă 70x15x39 cm LAOS

  • Raft din bambus pentru cadă 70x15x39 cm LAOS
EAN: 5901487082808
Rozmiar
91,91 LEI
/ buc. brut
30 zile de returnare ușoară
Cumpărături securizate

Raft de baie din bambus - Laos BISK

Doriți să vă faceți baia mai relaxantă și mai elegantă? Iată raftul de baie din bambus Laos de la BISK, ideal pentru a vă depozita obiectele esențiale în timpul unei băi relaxante. Acest raft funcțional și estetic nu este doar un element practic, ci și o decorațiune fermecătoare pentru baia dvs.

Caracteristicile produsului:

  • Material: Fabricat din bambus de înaltă calitate, raftul este durabil și are un farmec natural.
  • Multifuncțional: Perfect ca un raft pentru diverse produse cosmetice, săpunuri sau cărți de citit în timp ce faceți baie.
  • Ușor de asamblat: Raftul este ușor de asamblat și dezasamblat, astfel încât îl puteți adapta cu ușurință la nevoile dvs.
  • Design elegant: Culoarea maro și modelul delicat fac din raft atât un accesoriu funcțional, cât și un decor estetic plăcut pentru baie.
  • Dimensiuni: Lungime - 70 cm, Lățime - 15 cm, Înălțime - 3,9 cm.

Utilizare: Raftul de baie din bambus pentru cadă BISK Bamboo Laos nu este doar o soluție practică pentru cei care prețuiesc ordinea în baie, ci și un accesoriu elegant care va adăuga căldură și naturalețe spațiului dvs. de baie.

Ușor de curățat: Datorită materialului folosit la fabricarea sa, raftul este ușor de păstrat curat - este suficient să îl ștergeți cu o cârpă umedă.

Oferiți-vă un moment de relaxare în stil luxos cu raftul de baie din bambus Laos de la BISK. Comandați acum și puneți în valoare frumusețea băii dumneavoastră!

Marca
Simbol
LAOS 5901487082808
Cod producător
5901487082808
Aveți nevoie de ajutor? Aveți o întrebare?Puneți o întrebare și vom răspunde imediat, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru alții.
Puneți o întrebare despre un produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile acestuia.
Scrieți recenzia dvs
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel