Stimate Client! Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consultanţă contactaţi - ne: birou@reeline.ro
Livrare gratuită de la 450,00 LEI
Salvați în lista de cumpărături
Crearea unei noi liste de cumpărături
Suport pentru hârtie igienică alb 14x12x3,5 cm MIRI
Suport pentru hârtie igienică alb 14x12x3,5 cm MIRI
Suport pentru hârtie igienică alb 14x12x3,5 cm MIRI
Suport pentru hârtie igienică alb 14x12x3,5 cm MIRI

Suport pentru hârtie igienică alb 14x12x3,5 cm MIRI

 • Suport pentru hârtie igienică alb 14x12x3,5 cm MIRI
EAN: 5907791197221
Rozmiar
36,77 LEI
/ buc. brut
30 zile de returnare ușoară
Cumpărături securizate

Suport de hârtie igienică alb MIRI - Eleganță în funcționalitate!

Vă prezentăm suportul nostru elegant MIRI White Toilet Paper Holder, care nu numai că depozitează practic o rolă de hârtie, dar adaugă stil și rafinament băii dvs.

Caracteristicile produsului:

 • Finisaj alb la modă: Suportul are un aspect modern cu finisajul alb la modă, îmbinându-se perfect cu o varietate de stiluri de baie.
 • Construcție durabilă: Fabricat din oțel de înaltă calitate, mânerul este robust, durabil și va funcționa perfect în mediile de baie.
 • Montare ușoară: Puteți monta suportul în mod tradițional, înșurubându-l pe perete, sau puteți folosi banda adezivă puternică inclusă pentru o instalare rapidă și ușoară.
 • Elemente detașabile: Datorită elementelor deșurubabile, instalarea este și mai ușoară, în plus veți masca eficient punctul de montare, ceea ce va afecta aspectul estetic al băii.

Parametrii tehnici:

 • Lățime: 140 mm
 • Înălțime: 120 mm
 • Adâncime: 35 mm
 • Metodă de montare: În picioare
 • Material de construcție: Oțel
 • Finisaj: Alb

Funcționalitate cu estetică: Suportul de hârtie igienică MIRI White nu este doar un element practic, ci și un accesoriu de design care va adăuga eleganță băii dvs.

Instalare fără probleme: Folosiți bandă autoadezivă sau instalarea tradițională cu șuruburi - adaptați alegerea de montare la preferințele dvs. și bucurați-vă de funcționalitatea și estetica suportului MIRI.

Adăugați eleganță băii dvs. cu suportul pentru hârtie igienică MIRI White. Comandă acum și fă-ți spațiul mai funcțional!

Marca
Simbol
MIRI 5907791197221
Cod producător
5907791197221
Aveți nevoie de ajutor? Aveți o întrebare?Puneți o întrebare și vom răspunde imediat, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru alții.
Puneți o întrebare despre un produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile acestuia.
Scrieți recenzia dvs
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel