Stimate Client! Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consultanţă contactaţi - ne: birou@reeline.ro
Livrare gratuită de la 450,00 LEI
Salvați în lista de cumpărături
Crearea unei noi liste de cumpărături
Umeraș simplu pentru baie negru 6x4x2 cm MIRI
Umeraș simplu pentru baie negru 6x4x2 cm MIRI
Umeraș simplu pentru baie negru 6x4x2 cm MIRI
Umeraș simplu pentru baie negru 6x4x2 cm MIRI

Umeraș simplu pentru baie negru 6x4x2 cm MIRI

  • Umeraș simplu pentru baie negru 6x4x2 cm MIRI
EAN: 5907791196972
Rozmiar
23,49 LEI
/ buc. brut
30 zile de returnare ușoară
Cumpărături securizate

Suport de perete pentru baie MIRI negru - Eleganță în minimalism!

Vă prezentăm elegantul nostru umeraș de perete pentru baie MIRI Black, care nu numai că vă va permite să depozitați prosoape sau alte accesorii, dar va deveni și un element de design al băii dvs.

Caracteristicile produsului:

  • Finisaj negru elegant: Umerașul are un aspect modern cu finisajul său negru elegant, adăugând o notă unică interiorului dvs.
  • Construcție durabilă: Fabricat din oțel de înaltă calitate, cuierul este robust și durabil, asigurând o funcționalitate de lungă durată.
  • Dimensiuni versatile: Cu o lățime de 40 mm și o înălțime de 60 mm, umerașul este perfect pentru depozitarea prosoapelor sau a altor accesorii pentru baie.
  • Montare ușoară: Puteți monta cuierul în mod tradițional, înșurubându-l pe perete, sau puteți folosi banda adezivă puternică inclusă pentru o instalare neinvazivă. Elementele de fixare sunt invizibile după instalare, ceea ce contribuie la aspectul estetic al băii.

Specificații tehnice:

  • Lățime: 40 mm
  • Înălțime: 60 mm
  • Adâncime: 20 mm
  • Metodă de montare: Cu șuruburi sau neinvazivă (bandă adezivă)
  • Material de construcție: Oțel

Design minimalist: Suportul de baie de perete negru MIRI Black nu este doar o soluție practică, ci și un element decorativ care conferă băii dvs. un aer modern și elegant.

Instalare fără probleme: Adaptați cuierul la nevoile dvs. alegând metoda de montare preferată și bucurați-vă de funcționalitate într-un stil modern.

Adăugați eleganță băii dvs. cu agățătorul de perete pentru baie MIRI Wall Bathroom Hanger în ediția Black Edition. Comandă acum și fă-ți spațiul mai funcțional și mai elegant!


Marca
Simbol
MIRI 5907791196972
Cod producător
5907791196972
Aveți nevoie de ajutor? Aveți o întrebare?Puneți o întrebare și vom răspunde imediat, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru alții.
Puneți o întrebare despre un produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile acestuia.
Scrieți recenzia dvs
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel