Stimate Client! Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consultanţă contactaţi - ne: birou@reeline.ro
Livrare gratuită de la 450,00 LEI
Salvați în lista de cumpărături
Crearea unei noi liste de cumpărături
Cârlig de baie cvadruplu pentru cabină de duș cromat 32,5x17x3,9 MIRI
Cârlig de baie cvadruplu pentru cabină de duș cromat 32,5x17x3,9 MIRI
Cârlig de baie cvadruplu pentru cabină de duș cromat 32,5x17x3,9 MIRI
Cârlig de baie cvadruplu pentru cabină de duș cromat 32,5x17x3,9 MIRI

Cârlig de baie cvadruplu pentru cabină de duș cromat 32,5x17x3,9 MIRI

 • Cârlig de baie cvadruplu pentru cabină de duș cromat 32,5x17x3,9 MIRI
EAN: 5907791197115
Rozmiar
105,19 LEI
/ buc. brut
30 zile de returnare ușoară
Cumpărături securizate

Suport elegant pentru cabină de duș cromat MIRI - Modernitate și funcționalitate în baie!

Vă prezentăm exclusivistul nostru cuier de cabină de duș MIRI Chrome, care nu numai că va adăuga varietate decorului băii dvs., dar va oferi și un loc practic pentru a agăța prosoape sau alte accesorii.

Caracteristicile produsului:

 • Crom universal Finisaj cromat: Umerașul are un aspect modern cu finisajul său cromat universal, adăugând eleganță și stil oricărei băi.
 • Construcție durabilă: Fabricat din oțel de înaltă calitate, cuierul este robust și durabil, asigurând o funcționalitate de lungă durată.
 • Cârlig pentru cabină de duș: Îl puteți agăța cu ușurință pe o cabină de duș cu o grosime maximă de 12 mm, ceea ce îl face ideal pentru cabinele de duș moderne.
 • 4 locuri de agățare: Dispune de 4 locuri în care puteți agăța în mod convenabil prosoape, halate de baie și alte accesorii de baie.
 • Protecție pentru cabină: Elasticele și colierele speciale de pe partea inferioară a cuierului protejează suprafața cabinei de posibile zgârieturi.

Specificații tehnice:

 • Lățime: 325 mm
 • Înălțime: 170 mm
 • Adâncime: 39 mm
 • Instalare: Neinvazivă
 • Material de construcție: Oțel
 • Finisaj: Cromat

Estetică și funcțional itate: Suportul pentru cabină de duș cromat MIRI este combinația perfectă de design modern și funcționalitate pentru a vă face baia și mai elegantă.

Instalare fără probleme: Instalarea neinvazivă vă permite să agățați ușor și rapid cuierul pe cabina de duș, fără a avea nevoie de unelte.

Adăugați o notă de farmec băii dvs. cu agățătorul pentru cabină de duș cromat MIRI. Comandați acum și faceți spațiul dvs. mai elegant și mai practic!

Marca
Simbol
MIRI 5907791197115
Cod producător
5907791197115
Aveți nevoie de ajutor? Aveți o întrebare?Puneți o întrebare și vom răspunde imediat, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru alții.
Puneți o întrebare despre un produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile acestuia.
Scrieți recenzia dvs
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel