Stimate Client! Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consultanţă contactaţi - ne: Veronica 40364780307Adresa de email: birou@reeline.ro
Livrare gratuită de la 300,00 LEI
Salvați în lista de cumpărături
Crearea unei noi liste de cumpărături
Baterie GP Greencell D R20 R20P 2 buc Extra Heavy Duty
Baterie GP Greencell D R20 R20P 2 buc Extra Heavy Duty
Baterie GP Greencell D R20 R20P 2 buc Extra Heavy Duty
Baterie GP Greencell D R20 R20P 2 buc Extra Heavy Duty

Baterie GP Greencell D R20 R20P 2 buc Extra Heavy Duty

  • Baterie GP Greencell D R20 R20P 2 buc Extra Heavy Duty
EAN: 4891199000089
Rozmiar
6,89 LEI
/ opakowanie brut
30 zile de returnare ușoară
Cumpărături securizate

Baterie GP Greencell D R20 R20P 2 buc Extra Heavy Duty
2 buc


Tensiune baterie: 1,5 V

 

Baterii cu clorură de zinc GREENCELL Extra Heavy Duty

 

Bateriile GP Greencell sunt un produs creat pentru cei al căror principal criteriu de selecție este un preț atractiv. Acestea au fost fabricate cu ajutorul tehnologiei clorurii de zinc și sunt destinate aparatelor de uz casnic cu un consum de energie scăzut sau mediu.

  • Termen de valabilitate de până la 3 ani
  • Fiabile și eficiente în aparatele de uz casnic, cum ar fi ceasurile deșteptătoare, radiourile și telecomenzile pentru echipamente electronice.

 

Bateriile pot fi găsite în tot felul de dispozitive care ne fac viața mai ușoară sau mai plăcută în fiecare zi. Energia lor este folosită pentru a alimenta echipamente de joacă, lanterne, jucării, aparate foto, cărți poștale, telecomenzi, telefoane fără fir, ceasuri sau chiar laptopuri. Companiile din sectorul echipamentelor industriale și specializate utilizează, de asemenea, baterii și acumulatori în activitatea lor zilnică. Pentru a răspunde acestei cereri ridicate, GP Batteries oferă o selecție bogată și variată de produse pentru a satisface toate nevoile clienților.

Cum aleg tipul de baterie potrivit?

Termenii care sunt utilizați în prezent pentru a descrie durata de viață a bateriilor nu pot reflecta cu exactitate durata de viață a acestora. Sloganuri precum "performanță", "cea mai mare putere" sau "performanță de lungă durată" sunt menite să încurajeze consumatorul să cumpere un anumit produs. Cu toate acestea, în esență, diferitele surse de energie au caracteristici diferite.

 

 

 

Simbol
GPPCC13KC028/GPB
Cod producător
4891199000089
Codul producătorului
GPPCC13KC028
Aveți nevoie de ajutor? Aveți o întrebare?Puneți o întrebare și vom răspunde imediat, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru alții.
Puneți o întrebare despre un produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile acestuia.
Scrieți recenzia dvs
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel