Stimate Client! Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consultanţă contactaţi - ne: Veronica 40364780307Adresa de email: birou@reeline.ro
Livrare gratuită de la 300,00 LEI
Salvați în lista de cumpărături
Crearea unei noi liste de cumpărături
Baterie alcalină pentru ceasuri LR54 V10GA 1,5V GP Cell
Baterie alcalină pentru ceasuri LR54 V10GA 1,5V GP Cell
Baterie alcalină pentru ceasuri LR54 V10GA 1,5V GP Cell
Baterie alcalină pentru ceasuri LR54 V10GA 1,5V GP Cell

Baterie alcalină pentru ceasuri LR54 V10GA 1,5V GP Cell

  • Baterie alcalină pentru ceasuri LR54 V10GA 1,5V GP Cell
EAN: 4891199015519
Rozmiar
12,30 LEI
/ opakowanie brut
30 zile de returnare ușoară
Cumpărături securizate

Baterie alcalină pentru ceasuri LR54 V10GA 1,5V GP Cell10 buc

Tipul de baterie: alcalină
Tensiune baterie: 1,5 V

 

 

Baterii alcaline cu buton - ALKALINE CELL pentru electronice mici

 

Bateriile GP pentru electronice de mici dimensiuni sunt concepute pentru a asigura buna funcționare a dispozitivelor de mici dimensiuni, de la calculatoare și jucării până la blocnotesuri electronice. Acestea sunt baterii cu buton mici, dar foarte eficiente.

  • Durata de viață de până la 3 ani

Bateriile pot fi găsite în tot felul de dispozitive care ne fac viața de zi cu zi mai ușoară sau mai plăcută. Energia lor este folosită pentru a alimenta echipamente de joacă, lanterne, jucării, aparate foto, cărți poștale, telecomenzi, telefoane fără fir, ceasuri sau chiar laptopuri. Companiile din sectorul echipamentelor industriale și specializate utilizează, de asemenea, baterii și acumulatori în activitatea lor zilnică. Pentru a răspunde acestei cereri ridicate, GP Batteries oferă o selecție bogată și variată de produse pentru a satisface toate nevoile clienților.

Cum aleg tipul de baterie potrivit?

Termenii care sunt utilizați în prezent pentru a descrie durata de viață a bateriilor nu pot reflecta cu exactitate durata de viață a acestora. Sloganuri precum "performanță", "cea mai mare putere" sau "performanță de lungă durată" sunt menite să încurajeze consumatorul să cumpere un anumit produs. Cu toate acestea, în esență, diferitele surse de energie au caracteristici diferite.

 

Simbol
GPPBA189F007/GPB
Cod producător
4891199015519
Codul producătorului
GPPBA189F007
Aveți nevoie de ajutor? Aveți o întrebare?Puneți o întrebare și vom răspunde imediat, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru alții.
Puneți o întrebare despre un produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile acestuia.
Scrieți recenzia dvs
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel